Terima Kasih kepada Future Bloggers...


Salam.blogger-emoticon.blogspot.com..Alhamdulillah, semalam 10.9.09, telah selamat dijalankan kelas Blog Tutorial di Makmal Komputer. blogger-emoticon.blogspot.comJutaan terima kasih sy ucapkan kpd semua rakan2 yg hadir dan semoga anda berblogging dgn berjayanya kelak. Terima Kasih sekali lagi.:crab1:

p/s: Thanx kpd namakulin atas sumbangan gambar ni...
Labels: 5 comments | edit post
Reactions: 
Know Your Rights - The Red Book

Priitt.. prritt....blogger-emoticon.blogspot.com...hahahha bukan bunyi wisel referee la, tp wisel Polis... (pakai wisel ke ar?) blogger-emoticon.blogspot.comhantam sajalah labu <---namakulin selalu sebut kat sy..hahaha
Anda pernah ditahan, disoal, dipanggil polis?blogger-emoticon.blogspot.com bukan polis trafik.. polis, polisla.. hihihi bg yg xpernah kena, mesti ada rasa takut, cuak, berdebar2 n tahap adrenaline pun meningkat.blogger-emoticon.blogspot.com.hahahah Dun worii.. tadi, sedang2 godek nak prepare ntk kelas blog esok, terjumpala blog Badan Peguam Malaysia..(apehal bleh trjumpa web ni?)..hikihik dlm blog ni ada bagi free download BUKU MERAH. fuh..dasat gelaran tu.. aka Buku Merah: Polis dan Hak-hak Asas Anda.
Berformat pdf n boleh print kalau nak. bawakla kat dlm beg duit ke n bwk je kemana2. mana tau kot2 ada polis tahan, bleh korang kuarkan n baca hak2 korang ngn polis. ok. kalau dah hafal, lagi pow..pow..power!! <--- boh jahak 14 selalu sebut.. hahhaah so, ketahuilah hak anda!! Know Your Rights!!!

Download --->: BUKU MERAH

Yang Benar,
Cikgu Keselamatan SKPK,
Ejam1304
Labels: 2 comments | edit post
Reactions: 
Dia Tulis AaaRAB daa...
Assalamualaikum semua...:crab1:
Ngeh..ngeh..ngeh... Tajuk posting ni dipetik dr filem pendekar bujang lapok..ni kira Set Induksi la ni..blogger-emoticon.blogspot.com.hahhaah ok ok..Anda tahu berbahasa arab x? Nak belajar, tp rasa terlambat ke?? Pasti ada di antara korang yg minat nk belajar Bahasa Al-Quran kan?? Software yg nak dishare ni namanya Arabic for kids.. tp bagi saya, for kids tu xsemestinya ntk budak2 je. yg dewasa pun boleh. nak2 yg macam saya ni, kecik2 dulu malas pg kelas bahasa arabblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com. dh besar cenggini baru terhegeh2 nk minatblogger-emoticon.blogspot.com.. hahaha padan muka sayablogger-emoticon.blogspot.com... xpe, dun wori...still cute lg. :crab1:.. ntk itu, korang download jela software ni ok. harap korang semua dirahmati ALLAH s.w.t.. Selamat belajar baik2..jgn jd mcm saya, tau 'arba'a' je..hehehheh anyway bg yg mendownload tu, tahniah diucapkan kerna anda still mahu belajar..yeah!!! Ntk anda dan jua diriku...belajarlah, tuntutlah ilmu selagi bernafas ni ok....blogger-emoticon.blogspot.com

hahahha lupe plak... tekan ntk download: Arabic Kids

dah download, bukak file tu, klik arab.exe
Selamat Belajar!!:crab1:
Labels: , 2 comments | edit post
Reactions: