Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan!!!

Alhamdullilah…..
Sekali lagi pada tahun ini, kita diberi kesempatan oleh Allah Maha Pengampun untuk menjalani ibadah pada bulan yang penuh berkah, yang penuh hikmah.. Bulan yang kita nanti2kan, bulan suci Ramadhan..

Bersama2lah kita berdoa agar kita semua mendapat keberkatan bulan penuh rahmat ini, amin.

Selamat Datang Bulan Penuh hikmah…
Maaf zahir dan batin.


Labels: 4 comments | edit post
Reactions: 
Kelegaan di Kelas LD...
Best btul kelas Gigih ni... Murid2nye Hepi je... si Yong xkacau org lain... si Amir xkhianat sesama sendiri... si Najihah xcari pasal... si Izati xjaga tepi kain org lain... si Fatin xfitnah memfitnah... si Shamsani xbuat citer n kalau ader citer pun, abiskanla citer tu betul2... hahahah inila serba sedikit tentang murid2 kelas Gigih ni.. bleh ilangkan tensen di sini.. Thanx ank muridku, kalian sgt membantu diri cikgumu ini bermuhasabah diri.. luv u all..




Citer lain: Arini jgk Miss Wang dr IPIK dtg ntk 'The Last Observation' kat Cikgu2 Praktikum; Ucop, Arm, Rizal, Miss Wang, Syafiq n Mutma'innah..
Labels: , 6 comments | edit post
Reactions: 
Hari ini, Cikgu Lelaki SKPK=Badang???
Yo whats up.blogger-emoticon.blogspot.com..Assalamualaikum..arini,18Ogos09.hehehe Nak bgtau kat engkorang, almaklumla skang ni sekolah sy dlm projek syiling n so kenala alihkan barang2 n ape je yg ada kat dlm bilik guru kami ke tempat yg selamat.blogger-emoticon.blogspot.com Fuh, bleh tahan gakla penatblogger-emoticon.blogspot.com, meja guru yg byk2 tu diperbuat aku xtaula dr kayu apa, berat sgguh blogger-emoticon.blogspot.comn sakit blakang aku dibuatnya bile kena angkat n susun2kan baik2... Ramai2la kami menjadi badang tanpa perlu makan muntah antu air.blogger-emoticon.blogspot.com.hahahha ari ni bilik guru siap dikosongkan, n barang2 sumer dh alih, berat2 plak tu..xtra excercisela jwbnya. Sib bek waktu free byk..dptla tolong angkat2.blogger-emoticon.blogspot.com Dengan berbekalkan hp Sony Ericsson K850i aku ni, aku pun adala amik video time rehat dr angkat brg tu.. saksikanlaaaaaa....saksikanla olehmu wahai sang hujannnn.....



Bilik Guru Kos00000ng..




Kita Minum Dulu!!!
Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: 
Google Earth: Bukan setakat peta...
Salam semuanyaa..blogger-emoticon.blogspot.com. hmm..harap kalian semua sihat dan selamat dari wabak H1N1..Ntk entry kali ni, haa msti anda semua penah guna google map kan? google earth pun sama je n bleh main offline. tp kena download dulu. kalau nk pakai yg online, pg google map jela.mane2 pun boleh.. hahah poning. sy pun mula kenal google map/earth ni pun masa nak cari tmpat nk berkursus dulu, sbb ada map, senang ckit. pastu perkara yg mesti buat, cari umah kat kampung, nk tgk dari satelitla kununnye..hahhaa bleh nampak umah woo.. ha, yg menariknya..bile best2 tgh explore google earth ni kan, kadang2 bleh terjumpa bentuk2 muka bumi yg unik tau..teruna teruja woo!!!
jd, ntk itu, sy nak kongsi ngn saudara saudari sume.. can u find ur own image? can? can? hahahah ada byk sbenarnya tau..ni skit je ni sy tnjuk..hikihkhk

1. Kat google earth tu, masukkan koordinat ni. n then tekan enter: -21° 48′ 18.53″, -49° 5′ 23.92″
It is a man shaped lake in Sao Paulo state Brazil


nak tnjuk satu2, 'xlarat kawan'...hahhaa ni saya bagi coordinates, korang check it outla sendiri ok..

Traffic Accident: 33°19'35.38"N, 44°17'5.82"E
Flipped over Ship: 35° 9'18.63"N, 129° 8'50.73"E
Collapsed Crane: 52° 1'43.71"N, 4°17'19.77"E
Plane on Building: 40°42'15.69"N, 74° 0'29.16"W

Crashed Plane: 45°24'29.29"N, 123° 0'29.57"W
Plane in Parking Lot: 51°21'44.34"N, 7°33'28.53"E
Weird Machine: 39°57'27.77"N, 75°10'24.61"W
Trovoltas House:29°16'42.61"N, 82° 6'59.48"W
Whale Skeleton: 36°56'57.35"N, 122° 3'54.89"W
Camel Herd: 15°17'54.66"N, 19°25'46.86"E
Flamingos: 21°50'36.24"S, 35°27'1.17"E
Massive Trading: 3° 0'8.01"S, 33° 5'24.64"E
Traffic Jam: 33°15'57.63"N, 44°20'10.88"E
Target: 37°37'42.43"N, 116°50'52.00"W
Indian Face (With IPod): 50° 0'35.46"N, 110° 6'44.09"W
Big Plane: 50°12'50.59"N, 8°52'8.43"E
Geotropism: 37°25'52.65"N, 116°50'57.68"W
Shark: 31°59'20.53"S, 152°34'18.47"E

Weird Symbolic Item: 19°12'13.32"S, 70° 0'30.78"W
USA Bush: 41°51'27.00"N, 121°29'25.75"W
Horsey #1: 50°39'27.26"N, 2°24'16.19"W
Katana: 14°32'45.52"S, 75° 9'33.32"W
UFO #1: 78°38'29.50"N, 15° 7'5.33"E
Horsey #2: 54°13'29.87"N, 1°12'45.28"W
Person Thing: 19°56'57.03"S, 69°38'2.13"W
Elephants: 10°54'12.69"N, 19°55'56.06"E
Bunny: 44°14'39.77"N, 7°46'10.94"E
Dino: 42° 4'34.67"N, 2°21'22.36"W
UFO #3: 45°42'12.12"N, 21°18'7.42"E
Inscriptions: 17°58'22.50"S, 70°14'21.56"W

Smiley Face #1: 43°25'44.79"N, 80°19'51.83"W
Area 51 Sign: 37°12'46.74"N, 115°48'40.93"W
Triangle: 30°30'38.48"S, 115°22'56.51"E
Masks: 44°40'52.48"N, 10°19'2.33"E
Swirls: 48°21'9.99"N, 11°43'55.31"E
Welding: 20°25'25.12"N, 136° 4'34.13"E
KFC: 37°38'46.26"N, 115°45'1.31"W
Teletubbies Filming Area: 52° 7'27.83"N, 1°42'5.68"W
Footprint: 8°10'59.58"N, 124°15'21.48"E
Donut Store: 25°57'0.64"N, 97° 8'49.84"W
Nazi Building: 32°40'33.92"N, 117° 9'27.45"W

Bullseye: 37°33'50.70"N, 116°51'3.29"W
Throwing Star: 37°24'5.90"N, 116°52'2.63"W
BAR: 39°49'22.76"N, 3°28'46.97"W
Palm Tree Islands: 25° 7'10.74"N, 55° 8'17.45"E
Scriptings: 32°54'35.68"N, 97° 2'46.10"E
White Horsey: 51°22'21.02"N, 1°50'51.94"W
Coca Cola: 18°31'45.05"S, 70°15'0.16"W
Awesome Horsey: 51°39'3.11"N, 3°15'20.97"W

Freak Accident: 38°38'0.03"N, 90°12'3.34"W
Aircraft Carrier Stuck: 31° 6'16.23"N, 121° 0'49.16"E
Sheep: 29°46'16.05"S, 21° 0'30.95"E
Oryx: 24°57'18.51"S, 15°51'30.53"E
Leaping Gazelles: 16°24'15.91"N, 19°54'49.87"E


byk lak aiii..yg kat atas ni sy amik dri info kat youtube. video dia kalau nk tgk, tekanla SINI
sape2 yg nk layan offline google earth ni, meh download Google Earth.

"Google Earth lets you fly anywhere on Earth to view satellite imagery, maps, terrain, 3D buildings, from galaxies in outer space to the canyons of the ocean. You can explore rich geographical content, save your toured places, and share with others."
Labels: 4 comments | edit post
Reactions: