Projek Siling dah Bermula...
Fuh..blogger-emoticon.blogspot.com hari ni hari pertama Projek Siling (alih2 barang) hahahha. penat sgt2. blogger-emoticon.blogspot.com.. Sib bek mggu ni mggu exam, at least xbyk beban keje.. dlm bz2 sempat gak amik video...hahahha mari saksikan lintas xlangsung bersama en eymran selaku project manager tersebut. Interframe jgk: Kak ju, ucop, arm, syafiq.


video
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Stretching bersama Team Futsal SKPK...
Petang td, 12.8.09 jam 5.00ptg. cam biasa tiap2 Rabu ada latihan futsal di Taman Poloblogger-emoticon.blogspot.com. Entry2 sblm ni just tunjuk gambar2 je kan. kali ni sy nak membawa kalian semua ke situasi di mana Team Futsal SKPK sedang memanaskan badan.blogger-emoticon.blogspot.com. Macam2 skill ank muridku bila bermain, xkurang juga yg layak blogger-emoticon.blogspot.com, blogger-emoticon.blogspot.com, keeper powerblogger-emoticon.blogspot.com, cam star pun aderblogger-emoticon.blogspot.com... Mmg best. nampaknya mggu depan adalh game yg terakhir sblm bulan puasa tiba. tapi lepas raya ada lagiblogger-emoticon.blogspot.com. heheheh

video
Labels: 4 comments | edit post
Reactions: 
Sekolahku nak Transform...
Bumbung sekolah makin teruk,
Bocor sana sini,
Kadang-kadang bila borak,
Prak!! siling jatuh,
Diamat-amati mmg dah meleding,
6 blok pasti ditransform,
Tukar bumbung jd objektif,
Blok Pentadbiran n blok asrama,
Jadi prioriti.
Ni ada video untuk tontonan,
Serba sedikit tentang kebocoran.
Apa aku ckp ni,
ennntahhhhh.....
video
Labels: 4 comments | edit post
Reactions: 
Siapa Lebih Berani? Korang atau Budak2 ni...
Assalamualaikum. Semenjak 2 menjak ni sy suka layan lawak jepun ni.. bukan apa, cara sy release tension sbenarnya.blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comhahahha doktor pun ada ckp, 'Research has shown health benefits of laughter ranging from strengthening the immune system to reducing food cravings to increasing one's threshold for pain. There's even an emerging therapeutic field known as humor therapy to help people heal more quickly, among other things. Humor also has several important stress relieving benefits.'
By Elizabeth Scott, M.S., About.comblogger-emoticon.blogspot.com
This movie is based on a true story.
One night, a zombie suddenly appear in JAPAN and begin attacking people.
Japanese kids fight for their survival against zombie.
But, It is very interesting!!
Cuba anda bayangkan, jika anda di tempat budak2 tu, berani x agak2nye..blogger-emoticon.blogspot.com
Xsangka tinggi betul semangat juang budak2 ni walaupun takut, apa yg penting? KERJASAMAAA....blogger-emoticon.blogspot.com
layannn...blogger-emoticon.blogspot.com
Labels: 2 comments | edit post
Reactions: 
Saya yg Hepi...
Assalamualaikum... maafla kepada pelawat2 yg masih setia ngn blog sy ni walaupn lama xupdate. blogger-emoticon.blogspot.com Nak tau nape sy hepi?? hehehe malu nk ckplaa..blogger-emoticon.blogspot.com..

Babak Teaser

Kejadian yg memwatkan sy hepi ni berlaku pada 2 Ogos lepas..blogger-emoticon.blogspot.com heheh di mana seorang lecturer sy, Miss Wang Hui Lee di IPIK dtg ke sekolah ntk meng'observe' cikgu2 praktikum di sini. heheheh

Babak Nak Hepi sikit2
Lepas dh observe tu, beliau pun berkumpul dan berbincang di dlm bilik guru yg kebetulannya sy di situ. hikhikihkiblogger-emoticon.blogspot.com


Babak Klimaks

Waktu borak2 tu, sy pun join skalila borak sama, almaklumla lama xjmpa lecturer, mcm2 kami bualkan. Tiba2blogger-emoticon.blogspot.com ...Miss Wang ckp kat budak2 ni tentang sy tau.. hahahhha apa yg dia ckpkn tula yg wat sy hepi tau.. nak tahu?? hikhikhik
maafla...xbleh ckp dlm blog ni..blogger-emoticon.blogspot.com ekekeke tp dun wori, ada member bleh tolong ckpkn..kahkhakhah kalau nak tau, tryla tanye 2 org cikgu praktikum sek sy ni..introducing, Arm n Syafiq.. klik la nama diorng tu n tryla tanya kat shoutbox diorng, ape yg miss wang ckp pd diorg tntang sy?? hikihkhikhikhblogger-emoticon.blogspot.com

Jom tumpang hepi!!! lalalalalaala
blogger-emoticon.blogspot.com
Labels: , 2 comments | edit post
Reactions: