Jom layan...dum dum tak dum..
blogger-emoticon.blogspot.comAssalamualaikum n slamat sejahtera semua... posting kali ni lebih kpd pengurangan stress...blogger-emoticon.blogspot.com almaklumla...manusiaaa... xstress, x manusiala. hahahah so, mehla layan video ni jap ok.. blogger-emoticon.blogspot.comthank to Syafiq yg introduce video ni kat sy..
Serba sedikit tentang video ni, nama drummer ni travis barker aka drummer blink 182..mmg best kan dia men. siap wat remix lagu crank that ni..lagu hip hop + drum= perghhh blogger-emoticon.blogspot.comtp bg pendapat aku, member semaktab aku, 'Boh Jahak 14'..lagi terer main drum ni.. pakai kain pelikat pun best dia men tau.. 'Boh Jahak 14', when i will see u again?' blogger-emoticon.blogspot.com
ok..layan..blogger-emoticon.blogspot.com

Labels: , 3 comments | edit post
Reactions: 
Sehari bersama PSS dulu2..
Hehehe tgh2 hack extrnal HD, terjumpa plak video ni. tahun 2007 rasanyablogger-emoticon.blogspot.com..hahaha ...Video ini menunjukkan Cikgu Eymran sedang membentang hasil kumpulannya: Mencipta Alat Bantu Mengajar dan sy sebagai jurubahasanya. Confident betul cikgu eym ni..kagum sy.tahniah.blogger-emoticon.blogspot.com.Bagi anda yg tidak pernah menyaksikan pembentangan yg hebat dan penterjemahan bahasa isyarat... kini anda boleh saksikan sendiri...
Labels: 2 comments | edit post
Reactions: 
Shamsani memandu kereta???
blogger-emoticon.blogspot.comKejadian ini berlaku semasa dalam program perkhemahan Alam Sekitar di Pusat Ko JB. Dalam slot lawatan, Sedang sy bwk ank muridku yg 2org, Alif n Shamsani berjalan2 di Danga Mall.blogger-emoticon.blogspot.com. Shamsani terlihat sebuah kereta yg amat cantik dan dia telah menarik tangan kananku berulangkali tanda nak pandu kereta tu..blogger-emoticon.blogspot.com. Wajarkah aku membenarkan beliau memandu kereta tanpa lesen???blogger-emoticon.blogspot.com aku bingung..pd mulanya aku kata "Jangan...Jangan...." tapi tidak mahu mengecewakan beliau yg membuat wajah 10sen pdku.blogger-emoticon.blogspot.com. ngam2 duit silingku 90sen n tambah 10sen duit muka beliau tu.. aku masukkan ke dalam kereta idaman beliau.... saksikanlaaa......xbleh tahannnn...blogger-emoticon.blogspot.com
Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: 
Jom sertai Kejohanan Paintball: Woodsball...

Kejohanan ini hanya terbuka kpd sekitar Kuantan dan Maran shj.


(salinan dari surat jemputan)

JEMPUTAN KE KEJOHANAN ‘PAINTBALL’ TERBUKA KKGS SKPKK 2009

Saya adalah dengan hormatnya menarik perhatian tuan/puan mengenai perkara di atas. Sukacita dimaklumkan bahawa Kelab Kebajikan Guru dan Staff SK Pendidikan Khas Kuantan (KKGS) akan menganjurkan Kejohanan ‘Paintball’ Terbuka KKGS SKPK yang akan diadakan pada tarikh, masa dan tempat seperti berikut:-


Tarikh : 08hb ~ 09hb OGOS 2009 (Sabtu & Ahad)

Masa : 9.00 pagi

Tempat : Bersebelahan Masjid, Felda Lepar Hilir 1, 26300 Gambang, Pahang


2. Untuk makluman tuan/puan, kejohanan ini terbuka kepada semua Organisasi Pendidikan. Ianya bertujuan menyemai semangat kesukanan yang tinggi di dalam sukan ekstrem ‘Paintball’ di samping mengeratkan hubungan kerjasama di antara organisasi pendidikan .


3. Sehubungan itu, pihak KKGS SKPKK dengan sukacitanya ingin menjemput tuan/puan untuk turut serta di dalam kejohanan tersebut. Borang penyertaan adalah seperti yang dilampirkan di Lampiran C.

Tarikh tutup penyertaan adalah sebelum atau pada 30hb Julai 2009 (Isnin) dan sebarang pertanyaan sila hubungi:-


i) Ustaz Suhardi - 013-5953 626 (Pengurusi Kelab Guru)

ii) Mohd Iznan - 013-9666 062 (Ketua Urusetia)



Labels: , 1 comments | edit post
Reactions: 
Abih Interpreter, Paintballer plak...
11 Julai 09, ngam2 abih je tugas sy sbg Jurubahasa Isyarat di Medang, Lipis. Sy terus blogger-emoticon.blogspot.comke Felda Lepar Hilir 1 ntk membantu Ustaz Adi n Iznan yg first time anjur Paintball: Woodball kat felda tu.. wahh..rindu sgt nk men paintball ni tau.blogger-emoticon.blogspot.com.sampai2 je.. tgk sumer dah berjalan ngn lancar.. mmg best n teruja.. blogger-emoticon.blogspot.com.. Ramai juga org2 kg yg menyertai paintball:woodball ni.. tabik la kat korang2 sumer..cayalah.. sbg tanda lepas rindu, sy membiarkan diriku ini ditembak jarak dekat tau..(alasan jerrr) blogger-emoticon.blogspot.comekekek gamba tgn sy yg ditembak ni dah seminggu tau.. sy tulis posting ni pun still ada lagi bekas kena tmbak ngn kawan ayah ustaz adi.. yeah!!!blogger-emoticon.blogspot.com



'Geng Bas Sekolah' Peng peng peng...'





'Ini bukan lovebite, ini palletbite..ouch!!'

Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: 
Aku jadi Bidan Terjun...
10 Julai 09, on the way balik dr bengkel speech camp di Janda Baik, saya telah diarahkan pergi ke Kuala Medang di Lipis utk menggantikan Jurubahasa yg tidak dapat hadir akibat demam. blogger-emoticon.blogspot.com.. So itulah kisahnya bagaimana saya bleh jadi bidan terjun.. ekekek ingatkan dekat, jauh upanya lipis ni ek.blogger-emoticon.blogspot.com. pada mlm itu, sy sbg jurubahasa isyarat utk murid2 pekak ni, xconfident sgt sbb xde baju yg sesuai sbb betul2 baru abis dari speech camp, nama pun camp, dh tentu baju sukan n tracksuit je sy bwk..adoi.blogger-emoticon.blogspot.com. dahla kena interpret atas pentas, sume org tgk termasuk org kg kuala medang, org besar di JPNP lagi...aaaaa aku bingung n nervous oooo.blogger-emoticon.blogspot.com.. tp sib bek la ada org kg yg best.. bg pinjam bj batik yg lawa kpd sy.. suar slek plak, thanx kpd Mat B.. besar btul suar dia kat aku, blogger-emoticon.blogspot.comsib bek ada belt..kalau x, free show atas pentas tu.. blogger-emoticon.blogspot.comhakhakhak kasut plak, ada cikgu sorg tu yg prihatin terhadap aku yg berbaju batik lawa, berseluar besar giler n berkasut sport power. hahhaa dia pun bg pnjam kasut kulit dia. ada byk katanya.. apa2pun, mekasihla kat korang sumer..fully sponsored aku pd mlm tu tau.. dun wori..aku still cute. blogger-emoticon.blogspot.com..last sekali, ada pesta durian kat sekolah medang, bahagia aku rasa sbg 'Antu Durian'...ngeh ngeh ngeh.... tgkla sendiri...hehhehe



'uuuuuuuuuuuuuuu'

Labels: , 2 comments | edit post
Reactions: 
Berbengkel di JB...
Pada 7hb Julai 09, ada bengkel speech camp 2 di Janda Baik..hehehe bukan JB johor bharu da.. kat bengkel ni ibarat finalization ntk program speech camp ntk sek pend khas pendengaran maybe diadakan selepas raya nanti. xde pe yg best pun, termasuk resort dia lg xbest.blogger-emoticon.blogspot.comhahahah nk tnjuk gambar kexbestan resort tu, xsmpai ati plak.. tnjuk gmbar signboard jela ye..hahahha peace!!



Susah betul nk cari Kg Janda Baik ni..

2 comments | edit post
Reactions: 
Tahniah to Umah Kunin!!!
Pada 5hb Julai 09, Sukan Tahunan sekolah saya telah diadakan di Stadium Makmur, Pahang. Rasanya x terlambat jika saya mengucapkan Tahniah blogger-emoticon.blogspot.com kpd semua warga umah kunin atas kerjasama yg diberikan sehingga membawa Umah Kunin, Johan keseluruhan dan bolot semua2lah. heheheh Selama sy berkerja sbg cikgu di sekolah ni, xpenah2 umah kunin dpt title 'Johan Keseluruhan'..blogger-emoticon.blogspot.com. bile tahun 2009 ni umah kunin telah ditabalkan menjadi Johan Keseluruhan, iskiskiskisk terharu woooo...blogger-emoticon.blogspot.comDan yg terakhir skali, terima kasih sgt2 kepada ank2 muridku yg sgt hebat berjuang utk umah kunin... siapla makanan dlm hamper.. Go go Kunin!!!blogger-emoticon.blogspot.com



'Wira di sebalik Permata'





'Pasukan Umah Kunin: Johan Keseluruhan'

Labels: 1 comments | edit post
Reactions: