"Pergi Matilah Cikgu..."
Tekan 'Play' di bwh jika ingin mendengar lagu syahdu sambil baca posting ni. ngeh..ngeh..ngeh.








Salam semua.. :hi:Masih ingatkah lagi anda semua tentang peristiwa di mana seorang guru dipukul oleh muridnya? :ha?:Kalau dah lupe, klik SINI ... bleh flashback blk. Hmm cube anda semua andaikan jika kisah ini tiada liputan berita dan murid tersebut pulang ke rumah dan mengadu kpd ibu bapanya... blogger-emoticon.blogspot.com

Adakah...

Murid:Ayah..ayah.. Kat sekolah td cikgu marah n tampar sy smpai berdarah sbb xsiap keje, melawan, memukul cikgu n tulis "Cikgu B*BI" dlm buku je...
Ayah:Hah?! Ape? Cikgu tu tampar kamu? Ayah sendiri xpernah pukul kamu. Siap cikgu tu. Ini ke namanya cikgu.Nak kena saman ni.

( Dan akhirnya menang saman RM2Juta)

Atau...

Murid: Abah..abah.. Kat skulah td cikgu marah n lompang org smpai berdarah sbb xsiap kojo, melawan, membelasah cikgu n tulis "Cikgu B*BI" dlm buku yo...
Ayah:Kuk!! Kuk!! (Si Ayah sekeh kepala anknya) Bangang apo ko ni? Abah antar ekau poie skulah bkn nk ko jd samseng! Apo plak buek kat cikgu cenggitu, cikgu kau tu.. Kalau ko dongar ckp cikgu kau tu, xdo do kono lompang tau x?

( Dan Si anak pun minta maaf kat cikgu n blaja rajin2 tp xdpt RM2Juta)

Dan ape plak dari pandangan anda semua?blogger-emoticon.blogspot.com Silalah kemukakan pd ruangan komen. Nak gak tau dr andaian korang.


Kisah Lain...
Seorang Cikgu yg kacak, 'Iz' bukan nama sebenar, sedang berjalan ke kenderaan ntk pulang ke rumah..blogger-emoticon.blogspot.com Tiba2 seorang ank murid bersama ibunya yg dia xpenah mengajar, xpenah bercakap pun sblm ni, muncul secara tiba2 di hadapan kereta beliau, seterusnya...blogger-emoticon.blogspot.com

Murid:Mak, cikgu nilah yg saya benci, dia ada masa sy kena marah ngn cikgu 'U'.. Sy nk belasah cikgu ni dpan mak. Tgk, kuat x saya.

Cgu Iz:Nape ni makcik? ada apa2 masalah ke makcik?

Makcik: Err..err..err.. 'T' , jgn ckp cmtu ngn cikgu kamu.

Murid: PERGI MATILAH CIKGU!!

BISH!! GEDEBUK!! BANG!! TIU!! DESYUM2!!
(Cikgu yg kacak tu pun teruk dibelasah oleh murid tersebut sehingga trauma)blogger-emoticon.blogspot.com

Sian cikgu kacak tu kan? agak2 kalau beliau saman murid tu, dapat x RM2 juta? hahahahha

Silalah beri komen anda...ok!! blogger-emoticon.blogspot.com
Labels: , , 5 comments | edit post
Reactions: 
NBA Finals 2008/2009...
Hepi!!!blogger-emoticon.blogspot.com Pasukan Basketball kegemaran aku dari kecik lagi, LA Lakers telah layak masuk ke final 09.. syabas bete..blogger-emoticon.blogspot.com skang ni kat astro dh tjuk game yg ke 3, 1st game n 2nd game, men kat home lakers n menang dgn cemerlangnya.. but smlm dh kalah ngn Orlando Magic di tmpat lawan..ceh.. xpeblogger-emoticon.blogspot.com, Lakers still lead 2 game berbalas 1. So game ke 4 ni di tmpat lawan pada pagi jumaat waktu Malaysia pkl 9pagi. ok. berdebar2 plak nk tgk game ni. Yg wat aku suka sgt ngn lakers ni sbb ade en Kobe Bryant yg amat hebat n anklebreakers punye skill wo. Slam Dunk dia sumer dasat2. :inlove:Aku dh byk kali dah terperasan diriku spt dia bile men basketball ngn kwn2 kat maktab dulu. hahahaha rindu sgt nk men basketball ngn kwn2. :woooh:Gambate LA Lakers!!!



Current Results...Go Lakers!!!





"Akulah En Kobe!!"





"Ko dapat je bola, ko bagi aku tau.. jgn bg kat Josh plak, ok?"

Labels: 4 comments | edit post
Reactions: 
Silent Post...
:sakit::sigh::sorry::anongnangyari:blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
0 comments | edit post
Reactions: 
Meja Cikgu Ejam...
Mulai dari ariniblogger-emoticon.blogspot.com, saya dh xnak 'gua2' ngn korang sumer.. heheh nk bahasakn diri ini 'saya' plak. Lahir keinsafan nk tukar kata nama diri sbb kdg2 konpius antara gua ngn gua btul2 mcm gua batu cave tu..hahah (abis logiknye alasan) ekekek.. haaa, ntk entry kali ni..meh saya bawakan kalian semua blogger-emoticon.blogspot.comke tempat di mana CikguEjam mndapat sumber inspirasi di tempat keje. mcm jamban je bunyinyekan blogger-emoticon.blogspot.comhaha Inilah meja CikguEjam di bilik guru Sekolahnya. amacam, best x?blogger-emoticon.blogspot.com hahah clear je kan? tu tanda keje setel cpat tu. (hahah keterangan palsu nih). haa..gamba lg satu plak, gamba 'nametag' meja ni. cuti sekolah ni, msti berabuk abisla meja ideaku ini. hahaha okla..nak layan ank sedara jap. adiosss.blogger-emoticon.blogspot.com



Sebutir abuk pun xdok (pinjam quote Cikgu Eym) hahaha





Nilah 'nametag' meja ku..heee

Labels: 8 comments | edit post
Reactions: