Jadual Gaji 2010...
Salam semua...blogger-emoticon.blogspot.com

Tahun 2010 menjelang tiba, jadual gaji pun sudah sedia... :crab1:...hahahha tibe2 terjumpa, tu yg paste kat blog ni.. manela tau ada antara kita yg tertanya2... 'bile gaji ek?' ok.. Harap semua kawan2 sudah ada azam 2010 n sy doakn agar tahun 2010 bakal tiba ni, tahun yg diberkati-NYA.. Moga apa yg dirancang, diangankan, berjalan lancar hendaknya... amin.

Labels: 5 comments | edit post
Reactions: 
Dokumentari Lawak...
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Puteri...
Puteri Damia Huda.... Anak saudara saya merangkap anak along&bglong.

Cuti sekolah ni, byk abis masa ngn dak Puteri ni...
Cute sangat...!


video
Labels: 2 comments | edit post
Reactions: 
Conspiracy Theory...
Benarkah manusia pernah sampai ke bulan? blogger-emoticon.blogspot.comAdakah benar dakwaan US mengatakan neil armstrong dah sampai ke bulan? blogger-emoticon.blogspot.com ke ada Teori Konspirasi atau propaganda yg sengaja diada2kan utk mencapai sesuatu matlamat?blogger-emoticon.blogspot.com betul ke?

Saksikanla video ini dan anda mungkin akan berfikir 8 kali mengenainya...

Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Dear Spiderman...
Surat ntk Spiderman...

Kehadapan En Spiderman,


Tujuan sy menulis surat ni adalah nk bgtau yg anda xla best sgt. Tadi masa sy tgk youtube, sy ada trjumpa sorang yg lg hebat dari anda. beliau dikenali sbg 'monkey man' tau.. kehandalan beliau xsyak lg. beliau lgsung xpakai topeng mcm anda. tabik sgt sbb xdepe nk dimalukan pun smpai pakai topeng mcm anda. apela anda ni.

En Spiderman yg dihormati,

kalau ada masa, jenguk2la kat kenya tu pg jmpa monkeyman ni. xrugi rasa, malah lebih afdal kongsi2 ilmu ngn beliau ok. xtau mana kenya? anda boleh pg kat google maps n cari kenya ok. ada punya. sekali sekala tu jenguk2la dunia luar ok. jgn jd labah2 bwh tempurung.ni sy ada embedkan video monkeyman tu. tgk la ok. jd itu jela sy nk coretkan disini. jaga diri baik2 ok. babai spiderman.

p/s: kim salam meri jen..

Yang benar kononnya,

Sir_Ejam




Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Dinosaur di Kuantan!!!! Aaaa!
Semalam, lepas je solat Jumaat... saya n rombongn asrama sekolah termasuk cikgu n PPM bertolak ke Yayasan Pahang di Tanjung Lumpur, Kuantan. kami mendapat laporan bahawasanya ramai dinosaur di sana. hahahha



Banyak aktiviti2 yg menarik di sana.. Penerangan n penyampaian fakta mengenai dinosaur juga sangat memuaskan. Bagi murid2 berkeperluan khas seperti anak murid sekolah ini, mereka amat teruja n tertarik sengan semua bahan yg ada di DINOTREK 2 ini.. yg paling best, joget ciken dance ngn en dinosaur pastu amik gambar.. hahahha inilah gambarnya..



*p/s: En Satar mmg best..




Hisham: iyahh..tarik rambut diaa!!
Ejam: cabut gigi susu dia!!
Eymran: Sungguhku xmampu, menahan rindu..ah ah
Satar: Yak aa au.. yo yo...
Labels: 2 comments | edit post
Reactions: 
Pikipimp...
Salam semua...:crab1:
Hari ni saya nk kongsi satu laman web yg berguna dan menghiburkan kpd anda semua. blogger-emoticon.blogspot.comAnda boleh melayarinya di alamat www.pikipimp.com

Web ini menyediakan kemudahan untuk anda meng'edit' gambar anda atau gambar apa2 sekalipun. anda boleh menghiasi, menambah aksesori, menambah rambut..hahah bleh masukkan perkataan n mcm2 lagila.blogger-emoticon.blogspot.com

ni contoh gambar yg sy wat ok.
-text
-speech bubble
-rambut palsu
-spek mata
-pokok

blogger-emoticon.blogspot.com*malas nak wat byk2, wat malu org dalam gambar tu je..ekekekek:crab1:

my pimped pic!
Labels: , 4 comments | edit post
Reactions: 
'Suara Jemari' di RTM...
Salam n hi everybody!!!blogger-emoticon.blogspot.com
Man, I think I dun remember how to blogging lah..blogger-emoticon.blogspot.com. hahhaha... long time no blog... pity to all my fans.. hahahha (ade ke?) blogger-emoticon.blogspot.com

ok, ntk entri ni, nak crite tentang Kumpulan 'Suara Jemari' sekolah saya.. dahsyat nama kump ni.blogger-emoticon.blogspot.com. heheh balik je dari kursus ari tublogger-emoticon.blogspot.com, saya terus terlibat dlm membantu menjayakan persembahan kump koir sekolah sy ni.. walaupun agak memenatkan, tapi berbaloi dgn hasil n pengalamannya..
KPM telah menjemput kami ntk bersama2 menjayakan program Anugerah Kecemerlangan Kokurikulum Peringkat Kebangsaan di RTM Kuantan.
jadi saya akan biarkan gambar2 ni critekan selanjutnya ok.. hehhe:crab1::crab1:










Labels: 6 comments | edit post
Reactions: 
Berakhir jua...
Alhamdulillah, akhirnya saya sudah pulang ke Kuantan... Dalam perjalanan balik, Jalan Sg Tong ke Kuala Berang, Terengganu... Saya telah menempuh banjir.. nampaknya musim tengkujuh sudah pun tiba... Kepada semua rakyat di Malaysia ni, berhati2lah n jaga diri ok.. itu je.. oklah dulu.. still penat lagi ni.. ni pun taip dlm hati je... hehehe:crab1:




Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Let The Stress Rest...


Salam semua n ape kabar???blogger-emoticon.blogspot.com


blogger-emoticon.blogspot.comLama x berblog sbb agak sibuk ckit.. dun wori, blog ni ttp dijenguk hari2, nk post baru je xsmpat..heee..:crab1:
Mengenai tajuk posting kali ni, saya ingin mengajak anda semua ke Bukit Keluang, Besut di Terengganu... blogger-emoticon.blogspot.com Sungguh Allah itu Maha Kaya n Maha Pencipta... Dengan hanya melihat pemandangan di Bukit Keluang, segala stress2 aku ilang sama sekali... Dari rasa cmniblogger-emoticon.blogspot.com, ke rasa gini blogger-emoticon.blogspot.com... Jadi ingin saya berkongsi gambar2 pemandangan yg tiada ternilai n subjektif pd setiap individu2 itu...

Moral of the story is.... blogger-emoticon.blogspot.com
Xpayahla nk tensen2 ok, kalau xdpt elak gak, carilah ketenangan dari-NYA.. Our Creator= Allah The Greatest.....:crab1:


ada gua, xde 'lu'..

dari jauh mcm ikan paus da..

'Subhanallah'
Labels: , 3 comments | edit post
Reactions: 
Free Software nak wat Peta Minda...
Salam..:crab1:
Do you know what is MindMap???blogger-emoticon.blogspot.com
A mind map is a diagram used to represent words ideas, tasks, or other items linked to and arranged around a central key word or idea. Mind maps are used to visualize, structure and classify ideas, and as an aid in study, problem solving, decision making and writing.



blogger-emoticon.blogspot.comFor me, mind maps encourage a brainstorming approach to planning and organizational tasks. Its very useful to make better understanding about certain topic. Mind maps are, by definition, a graphical method of taking notes. The visual basis of them helps one to distinguish words or ideas, often with colors and symbols. They generally take a hierarchical or tree branch format, with ideas branching into their subsections.:crab1: Mind maps allow for greater creativity when recording ideas and information, as well as allowing the note-taker to associate words with visual representations. Mind maps and concept maps are different in that mind maps focus on only one word or idea, whereas Concept maps connect multiple words or ideas.

Here I give 2 links to y'all to download the mindmap software. ok.:crab1:
Click here to download --> FreeMind and ImindMap (7day trial)
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: