Koleksi video antu.. (kalau takut, jgn tgk ok)

Ini koleksi video antu yg bg gua agak seram gaklaa.:waaah:. kalau korg ade sakit jantung ke, mengandung ke, lemah semangat ke dan sewktu dengannya, gua nasihatkan xpayahla tgk video ni ok..:takot:
lebih baik tgk video rama2 ke, video hepi2laa, kang takut ada yg ter:snow43:...
layannnn....:wala:
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Ntk y'all yg suka blaja ilmu baru..

:puppyeyes:Kalau korg nk tau n nk blaja tentang sesuatu yg baru, haa korg klikla link kat bwh ni... best wo sebab dia tunjuk video...so apa yg korg nk blaja tu senang faham.@upin02.. cthnya kalau korg nak blaja men gitar, nk wat gimnastik ke, nak blaja menari, nak blaja magic ke, menjahit ke, blaja cara penjagaan rambut, penjagaan diri dan serba serbilah..apa je korg nak tau, korg search je dlm tu...byk wo!!! gua memang suka layan video2 dalam ni.. berilmu n berguna tau.. Macam2 ada.. so, apalagi... klikla link di bawah..

Klik sini- ExpertVillage
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Basikal Tua Allahyarham Atukku...



:astig:Pada minggu yang lepas, saya dan keluarga melawat nenek di kampung.:snow18: Setibanya kami di sana, nenek menyambut kedatangan kami dengan wajah yang ceria. Setelah agak lama saya di situ, saya pun mula berjalan-jalan di sekitar perkarangan rumah demi menghilangkan kebosanan ini.:snow23: Agak lama saya meround-round, saya telah terjumpa satu benda yang agak antik, Basikal Tua kepunyaan Allahyarham atukku.:snow24: Lantas saya pun menghampiri basikal tersebut dan mengecheck-ngecheck keadaan basikal itu. Masih elok. Saya pun terus try... Inilah basikal tua tu.. Antik!:snow31:
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: