Software ntk korang..

hi again everybody!!
For today, i want to share with y'all the good software for ur pc / laptop...:okay:
This sofrtware called 'ErrorSmart'. It will locate the root of each problem that plagues in ur PC. Such as Corrupt files and file paths and invalid registry keys... None of them cant hide from ErrorSmart. Once ErrorSmart has analyzed ur PC / Laptop, it goes to work correcting those problems, leaving u with a PC / Laptop that performs as well as it did the day u bought it.. :ahaha:

Click on this link n download it!
Crack it by patch on its directory.
Download ErrorSmart
Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: 
Defragment kan memory PC / Laptop anda..


Jeng jeng jeng...:devilishgrin: arini gua nak introduce kat korg satu freeware yg best..
iaitu Iolo Memory Mechanic.:woooh:... nak tau ape kegunaannya?:ha?: heheh
bagi PC or Laptop yg mghadapi masalah seperti lambat loading, asek2 hang, atau terhegeh2:ayokona:.. haa korg install la software ni.. mmg sgt berguna.. ianya menyusun dan mengurangkan penggunaan memory yg berlebihan. bile dah defrag, korg akan dapat rasa PC / Laptop korg agak laju dr sblm ni.. jadi, ape tunggu lagi.. klik link bwh ni n download..ok

Iolo Memory Mechanic
Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: 
Vocab Kit

Vocab Kit ni yang telah membuatkan diriku agak bz sejak kebelakangan ni...
bukannye ape.. kena keje lebih skit.. tp xpe.. as long aku minat mengaja budak2 ni.. selagi tu aku xkan give up..
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Aloo..heheh lama gua xupdate poikk..
hehehe Assalamualaikum korang sumer..:hi:
Dalam post ni, gua nak bagitau yg gua still hidup lagi.. :snow15:hahaha sorilaa lama sgt2 xupdate.. gua agak bzla sejak kebelakangan ni.. sorila gua ucapkan ok.. :puppyeyes:
gua harap pasni gua bleh update slalu blog ni..ok!!
choww:snow42:
0 comments | edit post
Reactions: