Ilusi optik..

Trippy



Headache Time

Labels: 2 comments | edit post
Reactions: 
Teka Teki nak cari Gado...
1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik....

2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa

3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang....cube kira brape black belt dia ade.

5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'

8) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'

13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik..................'Selamat pagi Boss'
Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni Boss'

14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...heheheh

15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung

17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...

18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ..gile
ape...

19) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah......

@guling
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Ku Merindu: Free Mp3 n lyric.
Ku merindu,
Merindu cinta yang tulus dari hatimu
Selalu ku impikan hidup bersamamu
Ku kan selalu menanti balasan cintamu
Ku berjanji,
Berjanji mencintaimu sepenuh jiwaku
Ku tak akan mendustakan cinta kekasihku
Agar kau dapat menerima cintakuKu selalu,
merindu cintamu
Yang selalu ada di jiwaku
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Usah kau ragui cintaku
Ku tetap merindu
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Ku tunggu jawapan cintamu
Ku tetap merindu
Di saat ini hatiku rindu belaian cinta darimu
Ku harap kau merestui cinta dariku
Yang selalu setia menunggu dirimu

Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
ejamnye



0 comments | edit post
Reactions: 
Yang mana satukah korang??

Jenis orang berdasarkan cara kentut...@busuk


Tak jujur @sakit: Orang yang kentut pastu salahkan orang lain plak
Bangang @gila: Orang yang menahan kentut sehari semalam
Confident @sengihnampakgigi: Orang yang kentut dengan lantang
Sadis @rajuk : Orang yang kentut dalam selimut dan membiarkannya
Bijaksana @adil : Orang yg sembunyikan bau kentutnya dengan ketawa dengan kuat
Misteri @hah: Orang yg kentut tapi tanpa dikesan
Gugup @gigil : Kentut apabila disergah
Happy Go Lucky@nari : Kentut pelan-pelan selepas itu senyum sorang-sorang

@guling
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: