Koleksi video antu.. (kalau takut, jgn tgk ok)

Ini koleksi video antu yg bg gua agak seram gaklaa.:waaah:. kalau korg ade sakit jantung ke, mengandung ke, lemah semangat ke dan sewktu dengannya, gua nasihatkan xpayahla tgk video ni ok..:takot:
lebih baik tgk video rama2 ke, video hepi2laa, kang takut ada yg ter:snow43:...
layannnn....:wala:
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Ntk y'all yg suka blaja ilmu baru..

:puppyeyes:Kalau korg nk tau n nk blaja tentang sesuatu yg baru, haa korg klikla link kat bwh ni... best wo sebab dia tunjuk video...so apa yg korg nk blaja tu senang faham.@upin02.. cthnya kalau korg nak blaja men gitar, nk wat gimnastik ke, nak blaja menari, nak blaja magic ke, menjahit ke, blaja cara penjagaan rambut, penjagaan diri dan serba serbilah..apa je korg nak tau, korg search je dlm tu...byk wo!!! gua memang suka layan video2 dalam ni.. berilmu n berguna tau.. Macam2 ada.. so, apalagi... klikla link di bawah..

Klik sini- ExpertVillage
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Basikal Tua Allahyarham Atukku...



:astig:Pada minggu yang lepas, saya dan keluarga melawat nenek di kampung.:snow18: Setibanya kami di sana, nenek menyambut kedatangan kami dengan wajah yang ceria. Setelah agak lama saya di situ, saya pun mula berjalan-jalan di sekitar perkarangan rumah demi menghilangkan kebosanan ini.:snow23: Agak lama saya meround-round, saya telah terjumpa satu benda yang agak antik, Basikal Tua kepunyaan Allahyarham atukku.:snow24: Lantas saya pun menghampiri basikal tersebut dan mengecheck-ngecheck keadaan basikal itu. Masih elok. Saya pun terus try... Inilah basikal tua tu.. Antik!:snow31:
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Pelangi pula tersenyum..

Baru2 ni kita digemparkan dgn 'bulan tersenyum' di negara kita..
kali ni pelangi pula yg tersenyum.. cek it out..:inis:
Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: 
Bertugas Dengan Ikhlas...
Tgh gua 'blog-hopping', gua terjumpa reminder yang best :snow19: dan dgn itu, gua nak berkongsi ngn korang semua ok.. check it out:snow20:...

7 ingatan dalam menjalankan tugas..:ha?:

  1. Rajin kerja, rajin bercakap = Bagus:okay:
  2. Rajin kerja, malas bercakap = Kena buli:snow40:
  3. Malas kerja, rajin bercakap = Wayang kulit:please:
  4. Malas kerja, rajin mengadu = Nyamuk:devilishgrin:
  5. Malas kerja, malas bercakap = Tak guna:anongnangyari:
  6. Malas kerja, rajin ponteng = Baik berhenti:argh:
  7. Malas kerja, suka menyibuk = Baik mati:takot:
Labels: 2 comments | edit post
Reactions: 
Hidup Sihat!!!


Kali ni gua nk share satu portal yg cambest. Kenapa cambest? ha, itu kita xtau.. :ahaha:
bagi korang2 yg nak menjaga kesihatan atau ilmu mgenainya...silalah bkunjung ke web ni ok..:snow15:
sila klik -> MyHealth
Labels: , , 0 comments | edit post
Reactions: 
Sukatan Pelajaran untuk Cikgu Cikgi..


@ehsan02Seeelamat Pagi Cikgu... oraiiiit.. ntk posting kali ni, khas ntk rakan seperjuangan gua di seluruh Malaysia.. (Cikgu-cikgi)... website ni ada semua sukatan pelajaran yg berformat pdf dan zip.. korang bleh mengdownloadnya dan bleh wat rujukan masing2. complete dari tahun 1 - tgktn 6. ikut tahun n subjek ape yg korang ajarla. ckp byk xguna, lu org tgkla sendiri direct link gua bg ni ok... :okay: :snow14:

Sila klik -> Sukatan Pelajaran
Syiah dan Sunnah- Dr Yosouf Al-Qhardawi
Ulama terkenal-Dr Yosouf Al-Qhardawi menyeru saudara seIslam fahaman Sunnah dan Syiah agar tidak saling berbalah.

Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Selamat Bercuti!!!
Selamat Cuti Sekolah gua ucapkan kpd semua memurid n cecikgu di seluruh Malaysia ni..ahahahha
Selamat Bercuti!!



Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Mari Belajar Sign Language.. ASL Alphabet
Askum..:hi:
Kali ni gua nak kongsi ngn korang tntang sign language ni... bagi sape2 yg suka nak belaja bahasa isyarat ni..layanla vdeo ni.. first skali..mcm biasala..balaja ABC dulu ok... yg ni American Sign Language gua pakai. Kalau Malaysia, sama je, cuma beza kat huruf 'T'.. Malaysia punya 'T'... lengkuk jari telunjuk atas ujung ibu jari..tu je.bkn kat blakang ibu jari mcm vdeo tu.. ok.. selamat belajar.. jgn lupe nyanyi ok!!!:snow35:

Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: 
Sekolah Cemerlang...

Alhamdulillah baru2 ni sekolah gua telah menerima anugerah Sekolah Cemerlang kategori pendidikan khas.. Syabas diucapkan kepada semua yang berusaha gigih...:okay:
Hadiahnya berupa wang sebanyak RM20 ribu.. tu kat gambar tu replika cek diala.. xcash kan lagi.. @ipin02..hehehe.. korang tgkla sendiri gambar ni ok.. Gua akhiri dgn sebait puisi.. 'Guru Gigih, Tak Mengajar, Ketagih.... Mengajar, Letih' :ahaha:
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Lagu dalam Sign Language..



Macam nila gua kat sekolah.. Guna bahasa isyarat untuk berkomunikasi ngn anak murid gua.. Best kan? @ipin02
Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: 
Geli Mat.. Lagu lawak Cambest..
Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: 
Polis Omputih Kejar Keta Hantu..
Seram gak tgk video ni..hahaha:waaah: layannn

Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Akibat xnk ikut peraturan..



@ehsan02 haa dah tau xbleh parking situ.. parking jgk..haahha nyawa org atau kete, mane lg penting poikk....
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Most Extreme Supercar: Koenigsegg CCXR Edition


@upin02 waahhh ni gua nak tunjuk sebuah keta super.. tgk sendiri n lu fikirlah sendiri nape dinamakan 'Supercar'.... @ipin02 Betul..Betul..Betul...
Labels: 0 comments | edit post
Reactions: 
Software ntk korang..

hi again everybody!!
For today, i want to share with y'all the good software for ur pc / laptop...:okay:
This sofrtware called 'ErrorSmart'. It will locate the root of each problem that plagues in ur PC. Such as Corrupt files and file paths and invalid registry keys... None of them cant hide from ErrorSmart. Once ErrorSmart has analyzed ur PC / Laptop, it goes to work correcting those problems, leaving u with a PC / Laptop that performs as well as it did the day u bought it.. :ahaha:

Click on this link n download it!
Crack it by patch on its directory.
Download ErrorSmart
Labels: , 0 comments | edit post
Reactions: